Print this pageseparatorSmaller textspacertextp

Ka mbaruar seminari i dytë praktik i Janitza-s

, 2022-06-14 2:35:22.MD

Seminarin e dytë praktik të Janitza-s e realizuam më 9 qershor 2022, në ambientet e Fakultetit të Elektroteknikës dhe Teknologjisë Informative në Shkup. Këtë vit kemi pasur 20 pjesëmarrës nga 15 kompani.

Ky aktivitet u nda në 4 pjesë. Në pjesën e parë e shtjelluam risinë kryesore të këtij viti - versionet më të reja të softuerit GridVis (Essentials / Stanard / Expert). U demonstruan gjithashtu mënyra për të përmirësuar versionet e vjetra të GridVis, së bashku me përfitimet e përdorimit të versioneve më të reja. Përveç kësaj, ne demonstruam disa funksionalitete të tilla si redaktimi i ndërfaqes WEB (WEB interface), futja manuale e të dhënave në aplikacion (DataInput), si dhe mënyra e menaxhimit të tyre në KeyPerformanceIndicator (KPI).

Pjesa e dytë kishte për qëllim prezantimin e risive në pajisjet matëse. Posaçërisht për këtë pjesë është bërë një panel demonstrues, në të cilin janë vendosur dhe lidhur 10 aparate të Janitza-s, përfshirë modelet e reja. Kolegu Zlatko Nikolovski prezantoi mundësitë e platformës modulare UMG801, si dhe pajisjen e re që ka certifikatë MID (UMG96-PA-MID +). E gjithë puna u përfundua me prezantimin e analizuesit të ri të Klasit S UMG96-PQ-L.new Class S analyzer UMG96-PQ-L.

Monitorimi i cilësisë së energjisë elektrike është një nga 3 aplikacionet që mbulon zgjidhja e sistemit Janitza. Kështu, në edicionin e sivjetmë, vendosëm të bëjmë një hyrje të vogël për këtë çështje. Ne patëm nderin të ndiqnim prezantimin e bashkëpunëtorit tonë shumëvjeçar në këtë fushë, z.Iljas Iljazi, gjatë të cilit të pranishmit patën rastin të dëgjojnë për themelet mbi të cilat bazohet kjo zonë. Kemi paralajmëruar edhe atëherë dhe tani se do të jemi edhe më të përkushtuar për të ofruar informacione të freskëta dhe praktike për cilësinë e energjisë elektrike.

Seminari jonë kulmon te PJESA e 4-t me prezantime nga kompanitë që përdorin zgjidhjen e sistemit Janitza. Në të njëjtën kohë, të pranishmit u njohën me përvoja reale dhe praktike nga përdorimi, idetë, dhe mundësitë për përmirësim.
Kompanitë e mëposhtme ishin ekspozues aktivë në seminar:

- Messer Vardar Tehnogas, Diana Petkovska

- Markart, Stevan Bosilkov

- HiTech Corporation, Saso Tanaskovic

- Adient Automotive, Ace Stojkov

Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit për pjesëmarrje.
Ne besojmë se kemi një temë të madhe të përbashkët për diskutim përmes këtij seminari me ju, të dashur kolegë. Sigurohuni që sugjerimet dhe kritikat tuaja të jenë të pranishme tashmë në takimin e ardhshëm.
Linqet për shkarkimin e prezantimit:

- PART 1 GridVis Software Application. New versions.

- PART 2 Measuring devices. News

- PART 3 Quality of electricity. Introduction, standards.

Lajmet e fundit
30.09.2022
Seminar i realizuar me sukses TEKNOLOGJI TE AVANCUARA per Monitorim dhe Zgj...
...
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.