Burgjia, Bormashina,

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
BURGII TOP 2.0/1
Informata të shpejta
(0)
Burgi, 2.0 mm
0,52
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DRILL 1.8
Informata të shpejta
(0)
Burgi, 1.8 mm
0,62
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DRILL 1.2
Informata të shpejta
(0)
Burgi, 1.2 mm
0,62
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DRILL 0.8
Informata të shpejta
(0)
Burgi, 0.8 mm
1,36
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DRILL 1.0
Informata të shpejta
(0)
Burgi, 1.0 mm
0,76
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DUR.DRILL 0.8
Informata të shpejta
(0)
Burgi, 0.8 mm
4,11
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DRILL 1.5
Informata të shpejta
(0)
Burgi, 1.5 mm
0,62
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DUR.DRILL 1.0
Informata të shpejta
(0)
Burgi, 1.0 mm
4,06
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DUR.DRILL 1.5
Informata të shpejta
(0)
Burgi, 1.5 mm
1,24
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DUR.DRILL 2.0
Informata të shpejta
(0)
Burgi, 2.0 mm
1,24
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DREMEL 290-1
Informata të shpejta
(0)

Burmashinë, 35 W, 230 V

50
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DREMEL 520
Informata të shpejta
(0)
Disk per Polir, 13.2 mm
4,9
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
PROXXON 28295
Informata të shpejta
(0)
Disk per Polir, 14 mm
1,83
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DREMEL 414
Informata të shpejta
(0)
Disk per Polir, 13 mm
4,06
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DREMEL 423S
Informata të shpejta
(0)
Disk per Polir, 25 mm
4,4
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
likvidacijaShrafcigeri_PlaviAkcija_alb.jpg
ESD_Shrafcigeri_PlaviAkcija_alb.jpg
SetAlat_alat_alb
crimp plier_ paket alat_alb
kabli na metro_alat_alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.