Sinjalizimi dhe Automatizimi

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 3
WERMA 86000016
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 86000016

Telekomande per aksesor per pranim te sinjalit, 2-butonesh, 868MHz.

269,78
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
WERMA 64731075
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 64731075

Aksesor per pranim te sinjalit, i verdhe, 24V, 70mm.

40,2
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
WERMA 64721075
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 64721075

Aksesor per pranim te sinjalit, i gjelbert, 24V, 70mm.

40,2
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
WERMA 64711075
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 64711075

Aksesor per pranim te sinjalit, i kuq, 24V, 70mm.

40,2
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
WERMA 84008500
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 84008500

Aksesor per pranim te sinjalit, element fundor, i zi, 70mm.

27,66
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA 84030000
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 84030000

Aksesor per pranim te sinjalit, i verdhe, 12-230 VAC/DC, 70mm.

21,03
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA 84010000
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 84010000

Akesor per pranim te sinjalit, i kuq, 12-230 VAC/DC, 70 mm.

21,03
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA 84020000
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 84020000

Aksesor per pranim te sinjalit, i gjelbert, 12-230 VAC/DC, 70mm.

21,03
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA 64420075
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 64420075

Akesor per pranim te sinjalit, i gjelbert, 24V, 70 mm

42,68
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-64580075
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 645.800.75

Bazer, 85 dB, ton te vazhdueshem pulesore, 24V, AC/DC.

44,92
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-84411855
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 844.118.55

Bazer, 85dB, ton te vazhdueshem pulesore, 24V, AC/DC.

50,74
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA KS40/C
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 639.300.01
LED Drite Sinjalizuese, R / Y / G, 24 V, 40 mm
135,6
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA KS40/D
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 639.301.01
LED Drite Sinjalizuese, R / Y / G, 24 V, 40 mm
144,95
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA KS71/C
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 649.240.05
LED Drite Sinjalizuese, R / Y / G, 24 V, 70 mm
182,08
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA KS71-2/C
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 649.240.06
LED Drite Sinjalizuese, R / G, 24 V, 70 mm
137,29
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.