Paketa Pajisje Matëse

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
LEP-0403
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, True-RMS Clamp Meter, Development Board Raspberry Pi 4 Model B-2GB.

703,01
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0341
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, Wire Cutting Pliers, True-RMS Clamp Meter, Non-contact Voltage Detector, Cable Shears

369,03
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0263
Informata të shpejta
(0)

LOGING Paketa per fansa te vertete te elektronikes, posacerisht per ju, qe deshironi te luani me Raspberry.

703,01
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0187
Informata të shpejta
(0)
LOGING Paketa, multimeter i cili ofron siguri, besueashmeri dhe ka sigurine me te larte, ne kombinim me nje detektore tensioni pa kontakt me kapacitet deri 100,000 ore pune....
499,59
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0178
Informata të shpejta
(0)
LOGING Paketa, e bere ne perputhje me standartet e larta industriale, multimetri eshte i dizajnuar per aplikim ne industri, fushen e matjeve dhe te gjitha aplikacioneve ku k...
398,47
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0188
Informata të shpejta
(0)

LOGING Paketa, multimeter i cili ofron siguri, besueshmeri, ka sigurine e standartit me te larte dhe nje llambe e cila siguron drite te mjaftueshme per punen tuaj.

499,59
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0180
Informata të shpejta
(0)
LOGING Paketa, e perbere nga standartet me te larta industriale, multimetri eshte i dizajnuar per aplikime ne industri, fushat e matjeve dhe cdo vend ku kerkohet siguri dhe ...
362,13
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0179
Informata të shpejta
(0)
LOGING Paketa, e bere ne perputhje me standarte me te lasta industriale, multimetri eshte i pershtatshem per perdorim ne industri, ne fushen e matjeve dhe te gjitha vendet k...
362,13
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0264
Informata të shpejta
(0)

LOGING Paketa, stacion saldimi 80W dhe llupe me duar ndihmese.

396,85
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0271
Informata të shpejta
(0)

LOGING Paketa, stacion saldimi 80W, multimeter me standarte te matjeve te larta dhe llupe me duar ndihmese.

735,45
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0189
Informata të shpejta
(0)
LOGING Paketa, multimeter i cili ofron siguri, besueshmeri dhe ka sigurine e standartit me te larte me mbajtese magnetike e parshtatshme per vendosje ne pjese metalike....
499,59
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0278
Informata të shpejta
(0)

Loging Paketa, prodhuar ne standarte me te larta, darat e rrymes ju lejojne matje automatike, ne kombinim me detektor dhe dara per prerje te kabllove.

360,73
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
LEP-0279
Informata të shpejta
(0)
LOGING Paketa, prodhuar me standartet me te larta ne indusrti, ju lejone matje automatike me dara te rrymes, me ekran te madh dhe te ndritshem ne kombinim me LED drite e cil...
320,03
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
LEP-0261
Informata të shpejta
(0)

LOGING Paketa per fansat e vertete te elektronikes, posacerisht per ju, qe deshironi te luani me Raspberry.

137,43
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0262
Informata të shpejta
(0)

LOGING Paketa per fansa te vertete te elektronikes, posacerisht per ju, te cilet keni deshire te luani me Raspberry.

116,25
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.