Matës i lagështirës dhe të temperaturës

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 4
COMET LP004
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LP004
Start/Stop Magnet, Termometri
6,65
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET LP003
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LP003
Përshtatës USB, Termometri
61,51
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET H4331
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: H4331
Transmetues i Temperaturës për PT100 Sonda dhe Rele, RS232, Termometri
270,38
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET KIT-GSM-G
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: KIT-GSM-G
Komplet - GSM / GPRS Modem LP040, Termometri
353,06
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET H4531
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: H4531
Transmetues i Temperaturës për PT100 Sonda dhe Rele, Montimi në Raft, Termometri
427,88
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLIR MR176
Informata të shpejta
(0)
Moisture Tester Infrared, Thermal Imager, Wood, Concrete
1.370,29
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLIR MR160
Informata të shpejta
(0)
Moisture Tester Infrared, Thermal Imager, Wood, Concrete
810,29
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLIR MR277
Informata të shpejta
(0)
Moisture Tester Infrared, Thermal Imager, Wood, Concrete
1.713,14
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON MS-7003
Informata të shpejta
(0)
Testues i Lagështisë, Temperaturës, Dru, Beton
159,89
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
LUTRON PMS-714
Informata të shpejta
(0)
Testues i Lagështisë, Temperaturës, Dru, Beton
191,5
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
LUTRON PMS-713
Informata të shpejta
(0)
Testues i Lagështisë, Temperaturës, Dru, Beton
142,93
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH MO290
Informata të shpejta
(0)
Testues i Lagështisë, Temperaturës, Dru, Beton
472,06
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET H0530
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: H0530
Testues i Temperaturës me Ethernet dhe Rele, Termometri
439,69
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET P8510
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P8510
Testues i Temperaturës me Ethernet, WEB, Termometri
200,81
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH SDL500
Informata të shpejta
(0)

Matës i temperaturës dhe lagështisë se ajrit, dataloger.

397,87
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.