Osciloskope

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 5
PO SCOPE/M1-KIT
Informata të shpejta
(0)

Aksesore per osciloskop, 1MHz, i kombinuar me analizues spektri, analizues logjik dhe regjistrues, PO SCOPE/M1-KIT.

156,74
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TEK-TCP312A
Informata të shpejta
(0)

Dara të rrymës AC/DC për oshiloskop, 100MHz.

2.372,88
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PICOSCOPE 5244D
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 301-11-349

PC osciloskop, 5244D, 2x 200MHz, 1GS/s, Picoscope, USB.

2.330,51
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG. SDS2104X HD
Informata të shpejta
(0)

Osciloskop dixhital, SDS2104X HD, 4x 100MHz, 2GSPS.

3.419,55
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG. SDS2354X HD
Informata të shpejta
(0)

Osciloskop dixhital, SDS2354X, 4x 350MHz, 2GSPS.

5.091,84
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG. SDS5034X
Informata të shpejta
(0)

Osciloskop dixhital, SDS5034X, 4x350MHz, 5GSPS.

3.292,18
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG. SDS5104X
Informata të shpejta
(0)

Osciloskop dixhital, SDS5104X, 4x1GHz, 5GSPS.

6.918,59
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG. SDS2204X HD
Informata të shpejta
(0)

Osciloskop dixhital, SDS2204X, 4x 200MHz, 2GSPS.

4.003,84
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG. SDS2352X-E
Informata të shpejta
(0)

Osciloskop dixhital, SDS2352X-E, 2x 350MHz, 2GSP.

867,51
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG. SDS2202X-E
Informata të shpejta
(0)

Osciloskop dixhital, SDS2202X-E, 2x 200MHz, 2GSPS.

641,41
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
RND 360-00001
Informata të shpejta
(0)

Osciloskop dixhital, 360-00001, 4x 100MHz, 1GSPS, RND Lab.

720,34
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG. SDS5054X
Informata të shpejta
(0)

Osciloskop dixhital, SDS5054X, 4x500MHz, 5GSPS.

5.395,39
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG SDS 1104X-E
Informata të shpejta
(0)

Oshiliskop digjital, SDS-1104x -E, 4x 100MHz, 1GS/s, Siglent

520,93
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG. SDS1204X-E
Informata të shpejta
(0)

Oshiliskop digjital, SDS-1104x -E, 4x 100MHz, 1GS/s, Siglent

784,21
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TEK-TDS3014C
Informata të shpejta
(0)
Oshiloskop Digjital, TDS3014C, 2x 100MHz, 1.2GSPS, Tektronix
4.742
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.