References

DMM Draexlmaier - Kavadarci

16.01.2016

Sistemi për monitorimin e dioksid karbonit CO2.

Pliva Dooel, Shkup

18.12.2014

Sistemi për monitorimin e parametrave të ambientit: temepraturës dhe lagështisë, Pliva Dooel, Shkup.

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.