Instrumente për instalim elektrik

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 5 од 10
MASTECH MS6818
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MS6818

Gjurmues i kabllove dhe metaleve.

126,82
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
PKT-P3432
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 3432

Gjurmues i kabllove, RCD Test, gjetës i siguresave

56,84
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
RT-606
Informata të shpejta
(0)
Idikatore i Rrotullimeve dhe Fazes, 3 Fazes, 100 - 660 V AC, 45 to 70 Hz
46,12
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
FLUKE 9040EUR
Informata të shpejta
(0)
Idikatore i Rrotullimeve dhe Fazes, 3 Fazes, 40-700 V, 15-400 Hz
292
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON RT-606
Informata të shpejta
(0)
Idikatore i Rrotullimeve dhe Fazes, 3 Fazes, 100 - 660 V AC, 45 to 70 Hz
46,12
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 9062
Informata të shpejta
(0)
Idikatore i Rrotullimeve dhe Fazes, 3 Fazes, 120-400 V AC, 2-400 Hz
268
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SEW 888PMR
Informata të shpejta
(0)
Idikatore i Rrotullimeve dhe Fazes, 3 Fazes, 1 - 600 V-AC, 10 - 400 Hz
63,65
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
PKT-P2530
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 2530
Idikatore i Rrotullimeve dhe Fazes, 3 Fazes, 40 - 690 V-AC, 15 - 400 Hz
51,14
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
METREL MI-3122
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MI 3122
Tester, Line / Loop Impedance, RCD, Metrel MI-3122
569,19
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL MI-3309BT
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MI 3309 BT
Instrument i Cili Eshte per te Testuar Sigurine e Elektricitetit ne Pajisje, me bBuetooth Lidhje
910,32
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL A-1314
Informata të shpejta
(0)
Shtim, Komandues, Metrel A-1314
125,81
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SAT FINDER D
Informata të shpejta
(0)
Satelitit Lokalizues, Dixhital, Treguesi i Zërit, Busull
18,57
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
FLUKE 2042
Informata të shpejta
(0)
Lokalizues Kabllor Set, Profesional
1.098
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P3435
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 3435
Lokalizues Kabllor Set, Metal
189,95
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL A-1102
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: A 1102
Senzor, Luxmeter, Metrel A-1102
337,74
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.