Instrumente për instalim elektrik

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 3 од 10
MASTECH MS8902B
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MS8902B

Detektor pa kontakt i tensionit AC (12-600)V AC dhe detektor i metalit.

9,9
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
FLUKE LVD2
Informata të shpejta
(0)
Detektor i Тensionit, Pa Kontakt, 90-600 VAC
56
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
FLUKE 2-AC
Informata të shpejta
(0)
Detektor i Тensionit, Pa Kontakt, 90-1000 VAC
41
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
FLUKE 1AC-II
Informata të shpejta
(0)
Detektor i Тensionit, Pa Kontakt, 200-1000 V
41
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
FLUKE T90
Informata të shpejta
(1)
Detektor i Тensionit, Bypolar, 12 - 690 V, 0 - 400 kR
78
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE T110
Informata të shpejta
(0)
Detektor i Тensionit, Bypolar, 12 - 690 V, 0 - 400 kR
110
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE T130
Informata të shpejta
(0)
Detektor i Тensionit, Bypolar, 6 - 690 V, 0 - 400 kR
166
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE T150
Informata të shpejta
(0)
Detektor i Тensionit, Bypolar, 6 - 690 V, 0 - 400 kR
191
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
FLUKE LVD1A
Informata të shpejta
(0)
Detektor i Тensionit, Pa Kontakt 40-300 V
49
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
PKT-P1030
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 1030
Detektor i Тensionit, Pa Kontakt 50-1000 VAC
15,15
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
METREL MD-1060
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MD 1060
Detektor i Тensionit, Bypolar, 12 - 690 V
61,27
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
METREL MD-1160
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MD 1160
Detektor i Тensionit, Bypolar, 0 - 690 V
73,64
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
METREL MD-106
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MD 106
Detektor i Тensionit, Pa Kontakt, 90-1000 V
18,73
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
PKT-P1090
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 1090
Detektor i Тensionit, Bypolar, 0 - 1000 V
75,06
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
METREL MD-116
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MD 116
Detektor i Тensionit, Pa Kontakt, 90-1000 V
29,82
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.