Ndriçimi i Kursimit të Energjisë

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 12
ED48649
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: ED48649
Drita, Krishtlindje, 6 m, e Kuqe
12,21
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
GB-CLS002/24
Informata të shpejta
(0)
Drita, LED, Krishtlindje, 2.3 m, x 24, e Bardhe
1,2
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
NE-CLS001
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: AXQ000020
Drita, Krishtlindje, Yll, x 30
1,28
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
NE-CLS008/1
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: CLPR1

Drita per fundvit, LED, 50m²

25,45
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
NE-CLS008/3
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: CLPR3

Drita per fundvit, LED dhe laser i gjelbert, 50m².

44,7
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
NE-CLS008/2
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: CLPR2

Drita per fundvit, 50 m².

27,37
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
NE-CLS004
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: AX8106130

Drita, LED, 15m, e ngrohte e bardhe.

34,32
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
NE-CLS003/STAR
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: AX5304610

Drita ne forme ylli.

10,43
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
NE-CLS003/SNOW
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: AXS100520

Drita ne forme ylli,  Santa Claus.

10,17
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
GB-CLS003
Informata të shpejta
(0)

LED, drita, krishtlindje, 2m, x20, te bardha.

8,6
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
NE-CLS007
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: AX8106550

Drita të krishtlindjeve ne forme kutie

9,31
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
NE-CLS006
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: AXS100530

Drita të krishtlindjeve ne forme ylli

11,01
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
RA-5000108
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: RA-5000108
Drite, Halogen, 220 V, Muri, në Natyrë
16,94
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
RA-1004225
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: RA-1004225
Drite, LED, 220 V, 700 lm, Muri
20,5
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
RA-1004531
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: RA-1004531
Drite, LED, 220 V, 630 lm, Muri
27,37
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.