Timer

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
TIMER-01
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: TIME01
Kohëmatësi, Mekanik, 16 A, 230 V AC, 3500 W
5,49
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
TIMER-10
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: TIME02
Kohëmatësi, Dixhital, 16 A, 230 V AC, 3500 W
11,62
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TIMER-11
Informata të shpejta
(0)
Kohëmatësi, Dixhital, 16 A, 230 V AC, 3500 W, IP44
12,24
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
TIMER-12
Informata të shpejta
(0)
Kohëmatësi, Dixhital, 16 A, 230 V AC, 3500 W
10,69
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
MULLER-SC18.10P
Informata të shpejta
(0)
Kohëmatësi, Dixhital, Din, 16 A, 230 V AC, Е2-PROM, IP20
61,13
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
FINDER-TIMER01
Informata të shpejta
(0)
Kohëmatësi, Dixhital, Din, 16 A, 120 - 230 V AC, IP20
81,09
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
GB-DOMO01
Informata të shpejta
(0)
Priza Shuko, 3 Кanale, Тelekomande, 230 V-AC, 1100 W, 30 m
30,73
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BN-1507030
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: BN-1507030
Priza Shuko, 4 Кanale, Тelekomande, 230 V-AC, 1000 W, 30 m, IP44
22,63
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
NE-HSENS54
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: RFPO110FBK
Priza Shuko, Telekomande, 230 V-AC, 2300 W
8,12
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
GB-DOMO05
Informata të shpejta
(0)

Prize me WiFi, 230 V-AC, 1100 W, 30 m, IP20.

8,46
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
GB-DOMO05/R
Informata të shpejta
(0)

Prize me WiFi dhe telekomande, 230 V-AC, 1100 W, 30 m, IP20.

9,61
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
FINDER-TIMER02
Informata të shpejta
(0)
Kohore, Rele, Din, 230 V-AC, 4 kVA, 50 ms, IP20
47,46
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
BAL-THERM10
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 595387
Termometer, -20 °C - +50 °C, Retro
4,23
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
BAL-THERM13
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 595855
Termometer, -20 °C - +50 °C, Retro
8,47
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
JUMO 60003283
Informata të shpejta
(0)
Termostat, Din, 16A, 230V-AC, 0 - +120 °C
55,08
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.