Shitja dhe Politika Kthimit

Print this pageseparatorSmaller textspacertextp

Të nderuar përdorues, Ju falëminderit për vizitën tuaj në faqen tone interneti.

Ju lutem të gjeni kohë dhe të njiheni me POLITIKËN PËR SHITJE DHE PAGIM për faqen e internetit të LOGING ELECTRONICS SH.P.K.Shkup, www.loging-ks.com. Kjo politikë u përket dhe zbatohet në të gjitha fushat dhe nënfushat e punës sonë, dhe shfaqet në fund të faqes interneti. Me anë të kësaj politike, do t’i mësoni të drejtat tuaja si blerës dhe mënyrat në të cilat do të pagohen, zëvendësoh ose riparohen produktet e blerë nga dyqani ynë.
Ekzistojnë kushte të cilat u përkasin transakcioneve e bërë në dyqanin e Loging Elektroniks. Me vetë porosinë dhe blerjen e bërë në dyqanin e Loging Electronics, Ju jeni dakort me kushtet më poshtë, së bashku me politikën për privatësinë dhe kushtet për përdorim të përcaktuara nga Loging Electronics.

Çmime dhe korrigjime të çmimeve

Për sa u përket çmimeve, Loging Electronics e ka të drejtën për ndryshim të çmimeve në dyqanin elektronik dhe nuk merr përgjegjësi për gabimet ë paqëllimeshme.

Zbritje, kupone dhe përkufizime

Në bazë të përmbajtjes së shportës suaj, mund të fitoni zbritje të caktuara për të cilat do të jeni njoftuar me kohë. Këto zbritje mund të jenë në formë të uljes së çmimit të disa produkteve ose të shumës totale të shportës. Gjithashtu, mund të fitoni dorëzim falas të porosisë suaj. Mund të shfrytëzoni edhe kupon për ulje shtese. Me qëllim që t’i shfrytëzoni saktësisht këto zbritje, lexojini kushtet dhe përkufizimet në vijim:

  1. Ulje e çmimit ose zbritje (përfshin edhe kupone) përdoren vetëm nëse produkti nuk është tashmë me çmim të ulur. Për shembull: nëse ka një ofertë për fundjavën për produktet në shportën tuaj, zbritja do t’u përket vetëm produkteve të cilat nuk janë tashmë me çmim të ulur, dhe jo të gjitha produkteve në shportën;
  2. Zbritjet me kupone i përkasin vlerës totale të shportës, dhe kjo vlerë llogaritet pasi do të ulet për zbritjen e shkaktuar nga produktet ë caktuara në shportën. Për shembull: nëse vlera e shportës është 20 000 denarë dhe Brenda asaj ka produkte të cilat do të kontribuojnë për zbritje prej 10%, vlera e shportës do të jetë 18 000 denarë. Nëse përdorni kupon me zbritje prej 10%, atëherë ulja do të llogaritet për 18 000 denarë;
  3. Mund të përdorni vetëm një kupon për një porosi.

Llogaritja e TVSh në varësi prej shtetit të dorëzimit të porosisë

Vlera e TVSh të çmimit të produkteve varet nga shteti i dorëzimit të porosisë. Për dërgim në Republikën e Maqedonisë dhe në Kosovë, çmimet janë me TVSh të llogaritur sipas rregullat ligjore. Për dërgesat në vende të tjera, çmimet janë pa TVSh të llogaritur.

Pranim dhe dëftesa për porosinë

Pasi do ta pranojmë porosinë Tuaj, marrim përgjegjësi që t’Ju njoftojmë se porosia është e marrë. Kjo nuk do të thotë se porosia është miratuar dhe se Loging pranon të Ju shesë produktin e kërkuar, por është thjeshtë vetëm dëftesë se porosia ka arritur te ne. Loging Electronics e ka të drejtën ta pranojë ose ta refuzojë porosinë Tuaj. Nëse Loging Electronics refuzon ndonjë porosi që tashmë është paguar, atëherë do ta kthejë shumën e paguar te blerësi.

Dërgim

Dërgimi i porosisë suaj mund të jetë nën ndikim të ngjarjeve të shumta që janë jashtë kontrollës së Loging Electronics pasi porosia do të niset jashtë kompanisë sonë, dhe për atë arsye Loging Electronics nuk mban përgjegjësi për vonesa të mundshme. Por, ne do të bashkëpunojmë me Ju me qëllim që të sigurojmë dërgim me kohë.

Disponueshmëri

Duke e pasur parasysh popullaritetin e disa prej produkteve në Loging Electronics, ndoshta do të ketë nevojë për përkufizim të numrit të produkteve të disponuara për blerje, edhe pse ne do të përpiqemi ta sigurojmë numrin e kërkuar sa më shpejt. Gjithashtu, e mbajmë të drejtën për ndryshim të sasisë së produkteve të disponuara për blerje në çdo kohë, biles edhe nëse porosia tashmë është realizuar. Mund të ndodhë që Loging Electronics ta pranojë porosinë tuaj, por më vonë të marrë informacion se nuk jemi në mundësi ta sigurojmë sasinë e kërkuar të produktit të porositur. Në raste të këtilla, Loging Electronics do ta anulojë porosinë dhe do t’i refundojë paratë në tërësi.  
Në qoftë se keni pyetje në lidhje me shitjen dhe pagimin, Ju lutemi na kontaktoni.

Kontakt

е-mail: [email protected]

Loging Electronics sh.p.k-Dega Kosovë
Rr. Bajram Kelmendi 31,
10000 Prishtinë Kosovë
Tel. +381 38 23 48 55


*Informacionet në këtë Politikë janë objekt të ndryshimeve nga koha në kohë, pa lajmërim të mëparshëm.

Ju lutemi ta lexoni dhe ta ndjekni këtë dokument, dhe në atë rast ne do të garantojmë siguri dhe transakcion të thjeshtë.

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.