Paketa Multimedia

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 5 од 6
LEP-0430
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, Smart Device Bluetooth Bracelet, Set Mobile Phone Lens.

10,87
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
LEP-0214
Informata të shpejta
(0)

LOGING Paketa e cila ju lehteson cdodite jeten tuaj dhe siguron siguri per shtepine tuaj.

16,35
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
LEP-0316
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, USB to RJ45 Adapter, 5m FTP Grey Network Cable

17,42
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
LEP-0432
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, Uninterruptable Power Supply, Acumulator Lead-Acid 12 V 7.0 Ah.

34,96
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0431
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, Uninterruptable Power Supply, Acumulator Lead-Acid 12 V

45,61
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0434
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, Video Conference System

332,91
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0393
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, Video Convertor HDMI to VGA, Video Cable 1.8 m, Audio/Video Cable 3 m.

34,51
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
LEP-0392
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, Video Convertor VGA to HDMI, Video Cable 1.8 m, Audio/Video Cable 3 m.

34,02
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
LEP-0337
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, Composite Video to USB Converter, 3 x RCA Male / Male Audio Video Cable

21,95
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
LEP-0407
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, USB Wall Charger, Micro USB Cable

9,78
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0294
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, Analog Wall Clock, LED Light

13,75
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
LEP-0448
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, Analog Wall Clock, Termometer.

4,59
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
LEP-0408
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, Wifi Extender 300 Mbps, WiFi Router 300 Mbps

45,4
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0340
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, Black Laser Logitech Wireless Mouse, Black Glass Mouse Pad

45,75
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
LEP-0360
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, Black Logitech Wireless Mouse, Black Mouse Pad

32,76
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.