Aplikacioni për Ponësim

Shkarkoni Aplikacionin për punësim pdf

Ky është hapi I parë I aplikimit për punë në Loging Electronics.

Informatat shtesë për hapat pauses do ti gjeni këtu.

Plotësoj të gjitha informatat e kërkuara dhe kliko Dërgo.

Informacioni I shënjuar me* është I kërkuar.

Nëse aplikacioni është futur me sukses në sistemin tonë ju do të pranoni një e-mail në e-mail adresen që keni shënuar në aplikacion dhe do të drejtoheni në seksionin e faqes ku mund të listoni dokumentet e nevojshme për të kompletuar aplikacionin tuaj për punë.

Nëse nuk pranoni një e-mail, na kontaktoni në [email protected]!
 

Të dhënat kryesore

Rëndësia *
Adresës *
Telefoni
Data e lindjes *
Mbiemri *
Qyteti *
Mobil *
e-mail *
Duhanpirës?
Jeni përdorues I drogave?
Bashkangjitni CV-në tuaj: *
Bashkangjitni dokumentet tuaja të tjera:

Shkollimi

Niveli I shkollimit: *

Emri I shkollës/universitetit për shkollimin e fundit: *

Drejtimin: *
A jeni aktualisht student?

Nëse jeni student tregoni në cilin fakultet, vitin e regjistrimit dhe vitin e tanishëm të fakultetit:

Përovja në punë

A keni përvojë në punë?

Nëse keni përvojë pune tregoni kompaninë kur keni punuar aty, pozita dhe detyrat tuaja:

Aftësitë dhe çertifikimet

Cilat janë aftësitë tuaja në lidhje me pozitën e punës: *

Specifiko trajnimet shtesë që keni ndjekur gjithashtu çertifikatat dhe diplomat nëse keni ndonjë?

Cilat nga mjetet komjuterike njihni dhe përdorni? *

Njihni gjuhën Angleze?Nëse njihni gjuhe të tjera, Shenoni këtu:

Rekomandimet

Nëse keni rekomandime nga puna e mëparshme, ju lutem shkruani informatat për kontakt:

Interesimi juaj

Për çfarë pozicioni pune jeni të interesuar? *

A jeni të interesuar në pozita tjera për punë?

Në cilin department do të donit të punoni? *

Pajtoheni për punë të përkohshme?

 

Kur mund të filloni punën *

Shënoni pagën e pritur (në EUR): *

A jeni momentalish të punësuar?

A keni patent shofer?

A jeni vozites aktiv?

 

Hobitë:

Shënim:

Si keni kuptuar për këtë vend pune?
By completing this application I confirm that I read and I agree with politics of employment.I certify that I have interest to work in Loging Electronics and all information submitted are true and correct. Also I allow, if necessary, Loging Electronics to contact the person listed as references, institutions where I have completed education and previous employers listed in the application or attached documents to find out more about my character, knowledge, abilities and experiences.I also agree that if I'm selected to work in Loging Electronics, any false statement, or misrepresented document or deliberately avoiding the facts submitted to Loging Electronics will cause dismissal.Discretion: If you currently work and you want maximum discretion, please indicate that.

Fushat e shënjuar me (*) janë të kërkuara!
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.