Dëgjuese veshi

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 3
CNS-CHSC1B
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: CNS-CHSC1B

Degjuese, mikrofon, kontrollim i zerit.

8,09
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CMP-HEADSET309
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HPWD1001BK
Kufje, në Vesh, Mikrofon
4,95
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
LGT-H340
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 981-000475
Kufje me USB dhe Mikrofon, H340, e Zëzë, Logitech
38,88
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LGT-H390
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 981-000406
Kufje me USB dhe Mikrofon, H390, e Zëzë, Logitech
48,6
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
SWX-BLUEHS00BL
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HPBT1100BK
Kufje, Bluetooth, Mikrofon, Bateri e Integruar
21,87
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
LGT-H600
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 981-000342
Kufje, Bluetooth, Mikrofon, Bateri e Integruar
99,05
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-HEADP13
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HPBT8000BK
Kufje, Bluetooth, në Vesh, Mikrofon, Bateri e Integruar
24,07
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
NE-HEADP16
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HPBT3050BK
Kufje, Bluetooth, In-Ear, Microphone, Built-In Battery
27,37
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-HEADP18
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HPBT5052BK
Kufje, Bluetooth, In-Ear, Microphone
40,58
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
NE-HEADP19
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HPBT3261BK
Kufje, Bluetooth, Microphone
61,13
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
NE-BTHS05
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HPBT5060BK

Kufje me Bluetooth, In-Ear, +mikrofon

40,68
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
NE-BTHS06
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HPBT3052WT

Kufje me Bluetooth, In-Ear, +mikrofon

21,99
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CMP-HEADSET28
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: CHSTRJ100BK

Kufje me Mikrofon me konektor RJ9

6,53
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
LGT-H110
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 981-000271
Kufje, Mikrofon, Kontrolli i Vëllimit, Zhurma-Anulimin Kufje, Mikrofon, Zhdukj e Zhurmës
25,42
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
BXL-HEADSET1BL
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: CHST100BK
Kufje, Mikrofon, Kontrolli i Vëllimit
5,02
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.