Rreth Jush

Print this pageseparatorSmaller textspacertextp

Të nderuar,

Qëllimi i ekzistimit të dyqanit elektronik, të salloneve për shitje dhe të qendrës për servisim është që t’i plotësojmë kërkesat dhe nevojat tuaja për produkte nga natyra teknike, biles edhe për ato më specifiket, t’ju ofrojmë këshilla në lidhje me përdorimin e produkteve, t’ju afrojmë risitë nga fusha e teknologjisëqëmund ta lehtësojnë jetën tuaj të përditshme, dhe t’ju mundësojmë mirëmbajtje dhe riparime të aparateve dhe pajisjeve elektronike prej ofertës sonë të plotë.

ÇFARË JU OFRON LOGING ELEKTRONICS:

1. www.loging-ks.com mund të blini online nëpërmjet dyqanit elektronik. Blerja është me siguri të garantuar (e mbështetur me“ssl” certifikatë), e lehtë dhe e thjeshtë. Pagimi mund të bëhet me të gjitha kartela debite dhe kredite, me mundësi për blerje me këstë. Me qëllim për t’i përgjigjur mungesës së kohës, ofrojmë mundësi për dorëzim të lirë, të shpejtë dhe të sigurtë të porosisë suaj në adresën e dëshiruar. Çmimi dhe afati kohor i dorëzimit të porosisë do t’i zbuloni duke e krijuar porosinë. Në qoftë se jeni duke blerë ndonjë produkt për dhuratë, përzgjedheni butonin për paketim të produktit tuaj, shkruani tekst i cili do të shënohet në kartelën e dhuratës dhe shkruani adresën në të cilën doni të dorëzohet dhurata. Bëhuni edhe ju njëri prej klientëve tone të kënaqur;

2. Në sallonin për shitje nr.1 mund të gjeni produkte siç për shembull: vegla, kabllo, konektorë, kabllo me konektorë, përshtatës, pajisjepërfurnizim me energji elektrike, komponenta pasive, gjysmë-përcjellës, komponenta për çelës drite, programatorë dhe sisteme zhvilluese, pajisje matëse për industry dhe telekomunikim, pajisje për saldim, bateri, karrikues për bateri etj. Të gjitha këto produkte janë prej markave të shquara botërore siç janë Fluke, Metrel, Mikroelektronika, Tektronix, Weller, Solomon, Tasker, Electro-PJP, Visaton, Indel, Svantek, Circutor, Advantech, Xeltek, Varta;

3. Në sallonin për shitje nr.2 mund të gjeni produkte siç për shembull: pajisje video/audio, ndarës, kunj, altoparlante, mikrofone, kufje, pajisje shtese për celulare si futrola, mbajtës, karrikues, pajisje shtese kompjuterike, konvertues USB, kontrollues, hab-e USB, stacione – dock, ekstenderë, memori USB, pajisje multimedia, spliterë video, korniza digjitale, disko drita, pajisje për prezantim, hard disqe eksterne, kamera, altoparlante, mbajtës për televizorë, mbajtës për projektorë, karrikues, teleskopë, dylbi, aparate digjitale, pajisje GSP (për pajisjet GSP të blerë në Loging Electronics sigurojmë përditësim falas të mapave), drita ekologjike etj, përsëri prej markave të shquara botërore siç janë Konig, HQ, BXL, Aten, Olympus, Garmin, Sitecom;

4.Në qendrën për servisim me mbështetje teknike duke blerë prej më shumë se 20 000 produkte, mund të:

  • PA PAGESË

- Mbështetje teknike dhe rregullim i tyre për nevojat tuaja
- Një shërbim për bërjen e kabllove të gjatësive të ndryshme me konektorë (të vlefshme vetëm nëse të gjitha materialet janë të blera në Loging Electronics).
Nëse keni ndonjë pyetje ose keni ndonjë nevojë të veçantë, ne ju rekomandojmë para se të bëni porosinë të konsultoheni në: [email protected] ose tel.02 3127 345 loc.2

  • Riparimi i produkteve tuaja edhe në periudhën pasi garancioni i ka skaduar. Kjo vlen për të gjitha produktet që ne ofrojmë. Megjithatë, ju gjithashtu mund të keni pajisje të tjera personale, të tilla si adapterë për llaptopë dhe pajisje të ndryshme elektronike.

*Riparimi i produkteve tuaja edhe në periudhën pasi garancioni i ka skaduar. Kjo vlen për të gjitha produktet që ne ofrojmë. Megjithatë, ju gjithashtu mund të keni pajisje të tjera personale, të tilla si adapterë për llaptopë dhe pajisje të ndryshme elektronike.

5. Te ne mund të pranoni këshilla falas prej personave profesionale për zgjidhje specifike teknike, si dhe trajnime falas për shfrytëzim dhe përdorim të instrumenteve matëse dhe pajisjen e tjerë të blerë në Loging Electronics;

6. Në www.loging.mk janë në disponim blogje, gazeta elektronike, forume dhe literature të cilët do t’ju mundësojnë që të jeni të informuar për produktet më të reja teknike, inovacionet, si edhe të shkëmbeni opinione dhe përvoja me njerëz që kanë nevoja, kërkesa dhe dëshira të njëjta ose të ngjashme me Ju;

7. Në facebook funpage e www.loging-ks.com mund të argëtoheni me postet e shumta zbavitëse, siç janë për shembull barcoletat për programerë, fotografitë qesharake për inxhinierë, lotari etj. Në të cilët mund të kyçuni vetë ju edhe të kontribuoni për zbavitjen.

Sallonet tona për shitje janë në të vërtet parajse për personat teknike dhe për ata që kanë hobi të lidhur me elektronikën, audion, videon dhe fusha të tjera nga natyra teknike.

Bota e teknologjisë dhe blerja online tash e keni në disponim në www.loging-ks.com. Mund të kurseni kohë dhe energji.

Ju mund të KËRKONI, ZGJEDHNI DIÇKA, BLENI, BËNI DHURATA, KONSULTOHUNI DHE ARGËTOHUNI

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.