Rreth Nesh

Print this pageseparatorSmaller textspacertextp

     LOGING ELEKTRONICS SH.P.K. e themeluam në tregun e Maqedonisë në vitin 1997. U paraqitëm në fushën e elektronikës dhe teknologjisë pikërisht kur ato ishin nën gazëllim më të madh në vendin tonë. U përballuam me konkurrencë të madhe, por plot entuziazëm, arritëm në vendin e parë.

Maqedoni  
Kosovë  

Disponojmë me dy sallone për shitje dhe me një qendër për servisim i cili është i furnizuar mirë dhe ofron edhe mbëshetje teknike për ofertën tonë prej më shumë se 20 000 produkte, me tendencë për rritje të vazhdueshme. Kemi më shumë se 20 nëpunës, secili prej tyre profesionist në fushën e vet. Profesionalizmi është rezultat i përvojës, edukimit të vazhdueshëm dhe zgjerimit të njohurive dhe aftësive përmes programeve të hapura për trajnime, seminare, panaire..për të gjithë nëpunësit.

Veprimtaria jonë themelore është shitje, servisim dhe distribucion i produkteve nga tri fusha baze:

  1. Pajisje matëse për industry dhe telekomunikim;
  2.  Komponente elektronike, vegla, kabllo dhe konektorë;
  3.  Multimedia.

Jemi firmë e autorizuar shpërndarëse për: Fluke, Metrel, Mikroelektronika, Tektronix, Weller, Tasker, Electro-PJP, Visaton, Advantech, Xeltek, Konig, HQ dhe marka të tjera të shquara nga fushat e lartëpërmendura, të cilat prodhojnë produkte e domosdoshme për nevojat Tuaja. Besimin e kompanive e kemi fituar për shkak të afrimit të thellë gjatë mbështetjes që e ofrojmë për produktet, si dhe për shkak të devotshmërisë, këmbënguljes dhe punës së zgjuar.

Në përputhje me misionin, Ju ofrojmë konsultime, trajnime dhe këshilla falas për përdorim të saktë dhe më të lehtë të produkteve të reja teknologjike dhe specifike prej ofertës sonë, si dhe solucione praktike për shfrytëzimin e tyre në jetën e përditshme.

Si veprimtari shtese por po ashtu me rëndësi të madhe për ne, do ta përmendim qendrën për servisim dhe zhvillim, ku mund të kërkoni servisim për të gjitha karrikues, përforcues, elektronikë programuese, pajisje elektronike për shtëpinë tuaj etj. Mbështetja teknike nga qendra për servisim për të gjitha produktet prej ofertës sonë, si dhe përshtatja e tyre sipas nevojave tuaja janë falas.

Duke i ndjekur qasjet e jetesës moderne, domethë në ritmin e shpejtë të jetesës dhe për shkak të mungesës së kohës së lirë, kemi krijuar zgjidhje modern për dyqan elektronik. Dizajni unikat grafik, oferta e gjerë produktesh, disponimi 24/7, dorëzimi i shpejtë në shtëpinë tuaj dhe siguria e garantuar gjatë blerjes, do të kontribuojnë për blerje të thjeshtë, të lehtë dhe të shpejtë.

Bota e teknologjisë lëvizet shpejt dhe ne jemi këtu për t’Ju ndihmuar që t’i shfrytëzoni përfitimet e asaj bote në jetën e përditshme.

Qëllimi është kënaqësi për të dyja anët, për shkak se vlerat na bashkojnë!

Vizitorë të nderuar, Ju falëminderit për interesin e treguar për kompaninë tone.

Fluke - brand
Mikroelektronika-brand
Logitech - brand
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.