Ndihmë

Print this pageseparatorSmaller textspacertextp

Zgjedhja e regjionit, gjuhës dhe valutës

Veb faqja Loging Electronics ofron shumë mundësi për të shikuar artikujt sipas lokacionit dhe dëshirës tuaj.
Ju keni mundësinë të shikoni përmbajtjen e veb faqes në tri gjuhë: Maqedonisht, Anglisht dhe Shqip.

Kliko në EN nëse doni të kërkoni faqen në gjuhë Angleze, në MK për Maqedonisht dhe SQ për Shqip.

Ju mund të I shikoni çmimet në veb faqe në denar dhe euro.

Klikoni shigjeten pranë ndërimit të valutës.

Veb faqja ofron zgjedhje për tri regjione të ndryshme: Maqedoni, Kosovë dhe Global.

Në vizitën tuaj të parë të veb faqes sistemi në mënyrë automatike bënë zgjedhjen e regjionit, gjuhës dhe valutës sipas lokacionit tuaj.
Nëse jeni në Maqedoni ju do të drejtoheni në mënyrë automatike në regjionin e Maqedonisë. Nëse lokacioni juaj është diku tjetër, aplikacioni do të ju ridrejtoj në regjionin Global.
Kur regjioni të jetë selektuar automatikisht në Maqedoni,  gjuha e veb faqes është në Maqedonisht dhe çmimet janë të përfshira me TVSH dhe valuta është në denar.
Kur regjioni është I selektuar në mënyrë automatike në Global, ghuha e veb faqes është në Anglisht, çmimet janë pa TVSH dhe valuta është në Euro.
Kur regjioni është I selektuar në mënyrë automatike në Kosovë, çmimet janë në Euro të përfshira me TVSH.

Përdoruesit, gjithëmonë kanë mundësinë për ndërrim manual të regjionit, gjuhës dhe valutës në kombinimin I cili më së shumti ju përshtatet.

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.