Raspberry Pi

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 7
RPI-HQ-CAMERA
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: RB-cameraHQ
DEV.BRD.RP.ADD.CAM.BOARD,12.3MP
70,24
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
RASPBERRY-PI/RPI
Informata të shpejta
(0)
Aksesore për Pllakë Zhvillimore Raspberry Pi, Camera
40,96
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
RASP.CAM.HD/W
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: rb-camera-WW
Aksesore për Pllakë Zhvillimore Raspberry Pi, HD-Wide-Angle Camera Module
51,52
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RASP.ADD,TEMP1
Informata të shpejta
(0)
"Aksesore për Pllakë Zhvillimore Raspberry Pi, Senzor i Temperaturë "
17,62
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RASP.ADD,TEMP2
Informata të shpejta
(0)
Aksesore për Pllakë Zhvillimore Raspberry Pi, Senzor i Temperaturës dhe Lagështisë
13,38
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RASP.JOYSTICK
Informata të shpejta
(0)
Aksesore për Pllakë Zhvillimore Raspberry Pi, Joystick
7,65
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RASP.ADD,PROXIM
Informata të shpejta
(0)
Aksesore për Pllakë Zhvillimore Raspberry Pi, Senzor i Afërsisë Infrared
19,32
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RASP.ADD,OLED
Informata të shpejta
(0)
Aksesore për Pllakë Zhvillimore Raspberry Pi, Ekran OLED
19,32
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RASP.ADD,I2C TOU
Informata të shpejta
(0)
Aksesore për Pllakë Zhvillimore Raspberry Pi, I2C Senzor i Prekjes
23,03
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RASP.ADD,TILT SW
Informata të shpejta
(0)
Aksesore për Pllakë Zhvillimore Raspberry Pi, Tilt Switch
3,79
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RASP.4DPI-24-HAT
Informata të shpejta
(0)
Aksesore për Pllakë Zhvillimore Raspberry Pi, Ekrani me Prekje
37,83
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RASP.ADD,HEART1
Informata të shpejta
(0)
Aksesore për Pllakë Zhvillimore Raspberry Pi, Puls Senzor
30,84
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RASP.ADD,RGB1
Informata të shpejta
(0)
Aksesore për Pllakë Zhvillimore Raspberry Pi, RGB LED Matrix
28,35
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RASP.ADD,WAT1
Informata të shpejta
(0)
"Aksesore për Pllakë Zhvillimore Raspberry Pi, Senzori i Ujit"
17,62
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RASP.ADD,FINGER1
Informata të shpejta
(0)
"Aksesore për Pllakë Zhvillimore Raspberry Pi, Lexues i Gishtrinjëve "
70,95
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.