Pajisje për Kalibrim

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 1
ADT 875-660
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues i dizajnuar per kalibrimit e sondave te temperatures dhe transmetimit e temperatures per game (33-660)*C

7.037,14
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 5502A 240
Informata të shpejta
(0)
Ky kalibrues multi-produktiv i adreson punet e zakonshme te numrave si 3.5 dhe 4.5 shifror te multimetrit digjital dhe me shume. Vjen me mbrojtje te bredshme dhe te jashtme ...
31.466,25
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 6105A
Informata të shpejta
(0)
Kalibrues Elektrik I Fuqisë, 80 A / 50 A, Fluke
Më shumë
ne Kerkese
FLUKE 6100B
Informata të shpejta
(0)
Kalibrues Elektrik I Fuqisë, 80 A / 50 A, Fluke
Më shumë
ne Kerkese
FLUKE 5322A EU
Informata të shpejta
(0)
Modeli 5322A i kombinon shume funksione ne nje instrument, duke zevendesuar diskret rezistoret, kutite dekade dhe shume zgjidhje te zakonshme qe perdoren per kalibrim elektr...
17.910
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 9142-EP
Informata të shpejta
(0)
Matës I Fushës, -25-150 °C, Fluke
9.096
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 9144-EP
Informata të shpejta
(0)
Matës I Fushës, 50-600 °C, Fluke
8.700
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 8508A
Informata të shpejta
(0)
Multimetër Referencë, Precize, 8.5 shifror, Fluke
Më shumë
ne Kerkese
FLUKE MET/CAL
Informata të shpejta
(0)
Softver për Menaxhim të Kalibruesit, Fluke
Më shumë
ne Kerkese
FLUKE 5626-12A
Informata të shpejta
(0)
Sonda të Temperaturës, -200-661 °C, Fluke
3.072,86
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 7320
Informata të shpejta
(0)
Temperaturë Kompakte në Guacë, -20-150 °C, Fluke
9.840
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 6330
Informata të shpejta
(0)
Temperaturë Kompakte në Guacë, 35-300 °C, Fluke
7.986
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 1529-R
Informata të shpejta
(0)
Termometer Laboratorik, 4 Kanalësh, PRT, Fluke
6.897,86
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.