Pjesa rezerve dhe të konsumueshme

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 4 од 26
PROS-PT01
Informata të shpejta
(0)

IC ekstraktor metali per heqjen e IC kutive.

1,58
Më shumë
Dërgesa Falas
w
WEL.58706785
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0058706785

Kabllo per lidhjen e stacionit saldues dhe dorezes salduese per Weller DSX80.

 

51,65
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.58765715
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0058765715

Kabllo rezervë per WXP/WXDP 120, 1.6m.

37,59
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.58744713
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0058744713

Kabllo vazhduese për dorezë salduese per Weller WSP80, WMP dhe LR82.

52,86
Më shumë
Dërgesa Falas
w
WEL.58765731
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0058765731

Kabllo zëvndësuese per Weller WXP200, 1.6m e gjate.

58,74
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.KDS260M
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: KDS260M

Kapak për SMD vakuum kapëset Weller KDS301.

5,73
Më shumë
Dërgesa Falas
w
KTB-40 TIP
Informata të shpejta
(0)

Kokë e salduesit për salduesin e llojit KTB-40.

0,76
Më shumë
Dërgesa Falas
w
WEL.51617799
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0051617799

Kokë për dorezë salduese me gaz Weller Pyropen Pyezo.

27,06
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.DSX80
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0051319099N

Letkon desaldimi per mbajtje horizontale e ngjajshme me salduesit normal.Mikro switch kontroll per startim te shpejt , dhe me pompe me vakum.

253,74
Më shumë
Dërgesa Falas
w
WEL.DSX80/K
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0051318399N

Letkon desaldimi per mbajtje horizontale e ngjajshme me salduesit normal.Mikro switch me kontrollim per startim te shpejt dhe me pompe vakumi.

353,67
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.51318099
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0051318099N

Letkon desaldimi per pune vertikale dhe me saldues te mbrendeshem rezerve.

258,24
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.HAP1
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0052711599N
HAP 1 Letkon me ajër të nxehtë sjell nje rrjedhje direkte te ajerit te nxehte e cila mund te nderrohet.Temperature elektronike te kontrollit 50°C ne 550&d...
288,55
Më shumë
Dërgesa Falas
w
WEL.DIL 16WG
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0054173499

Maje desaldimi per 16DIL me dimensione(7,62 x 2,54)mm.

57,26
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL. DSH114/FU
Informata të shpejta
(0)

Maje desaldimi perr DSV stacione saldimi.

4,24
Më shumë
Dërgesa Falas
w
WEL. DSH110/FU
Informata të shpejta
(0)

Maje desaldimi per DSH stacione saldimi.

4,24
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.