Matës i lagështirës dhe të temperaturës

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 3
LUTRON ABH-4225
Informata të shpejta
(0)
Tester, Temperatures, Lageshtise, Presion, Lutron ABH-4225
139,64
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON PHB-318
Informata të shpejta
(0)
Tester, Temperatures, Lageshtise, Presion, Kompakt, Lutron PHB-318
102,4
Më shumë
Dërgesa Falas
w
COMET KIT-GSM-G
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: KIT-GSM-G
Modem, GSM, GPRS, Comet KIT-GSM-G
309,96
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH RH390
Informata të shpejta
(0)
Tester, Hygro-Thermometer, Extech RH390
193,56
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P5090
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 5090
Tester, Hygro-Thermometer, PeakTech P5090
105,13
Më shumë
Dërgesa Falas
w
COMET H3530
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: H3530
Controller, Temperaturës, Lageshtise, Comet H3530
443,19
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLIR MR160
Informata të shpejta
(0)
Tester, Infrared, Lageshtise, Beton, Flir MR160
712
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLIR MR176
Informata të shpejta
(0)
Tester, Infrared, Lageshtise, Beton, Flir MR176
1.181,71
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET F9000
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: F9000
Mbajtes, Mur, Comet DataRegjistruesi, Comet F9000
18,31
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH SD700
Informata të shpejta
(0)
Regjistruesi, Ambient Parameters, Extech SD700
290,36
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET G0221E
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: G0221E
Regjistruesi, Temperaturës, Comet G0221E
628,36
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH TH10
Informata të shpejta
(0)
Regjistruesi, Temperaturës, Extech TH10
55,99
Më shumë
Dërgesa Falas
w
COMET G0241
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: G0241
Regjistruesi, Temperaturës, Comet G0241
652,68
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET M1140
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: M1140
MultiRegjistruesi, Hygro - Thermometer, Comet M1140
792,54
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH RHT10
Informata të shpejta
(0)
Regjistruesi, Temperaturës, Lageshtise, Extech RHT10
71,28
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.