Instrumente Laboratorike

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 8
INSTEK GSP-9330
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GSP-9330
Analizator i Spektrit, Analog, 9 kHz - 3 GHz
5.616,38
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P6080A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 6080A
Furnizues i Rrymës, 1 Kanalet, 15 VDC, 3 A
79,2
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NINGBO PS23023DL
Informata të shpejta
(0)
Furnizues i Rrymës, 2 Kanalet, 30 VDC, 3 A, Laboratorik
207,63
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GPS-3030D
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GPS-3030D
Furnizues i Rrymës, 1 Kanalet, 30 VDC, 3 A
211,89
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HYELEC HY3003
Informata të shpejta
(0)
Furnizues i Rrymës, 1 Kanalet, 30 VDC, 3 A
109,35
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PKT-P6135
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 6135
Furnizues i Rrymës, 1 Kanalet, 30 VDC, 3 A
159,93
Më shumë
Dërgesa Falas
w
POWLAB 605
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: POWERLAB 60V-5A
Furnizues i Rrymës, 1 Kanalet, 60 VDC, 5 A
143,22
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
POWLAB 303D
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: POWERLAB 303D-II
Furnizues i Rrymës, 1 Kanalet, 30 VDC, 3 A
136,02
Më shumë
Dërgesa Falas
w
INSTEK GPS-4303
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GPS-4303
Furnizues i Rrymës, 4 Kanalet, 30 VDC, 3 A, Laboratorik
459,96
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL MA-4852
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MA 4852
Furnizues i Rrymës Rregullues me Dalje DC dhe AC, 0-33VAC, 0-46VDC, 6A
403
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
HYELEC HY3005D
Informata të shpejta
(0)
Furnizues i Rrymës, 1 Kanalet, 30 VDC, 5 A
108,88
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P6225A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 6225 A
Furnizues i Rrymës, 1 Kanalet, 30 VDC, 5 A
108,77
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RND320-KA3005D
Informata të shpejta
(0)
Furnizues i Rrymës, 1 Kanalet, 30 VDC, 5 A
102,48
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PKT-P6210
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 6210
Furnizues i Rrymës, 4 Kanalet, 30 VDC, 5 A, Laboratorik
297,49
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P6080
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 6080
Furnizues i Rrymës, 1 Kanalet, 15 VDC, 3 A
79,2
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.