Skip Navigation Links.

Më të shikuarat : Pajisje Matëse

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 7
WEL.PYROP-PIEZ
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0051605999
Letkon me Gas, 80 W, 500 C, 3 h
170,49
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.PYROPEN-JR
Informata të shpejta
(1)
MFR Part No: T0051607599
Letkon me Gas, 450 C, 60 min
94,22
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FLUKE 325
Informata të shpejta
(0)
TrueRMS Amper Dara, AC/DC-A, 400 A, +R+T, TRMS
250
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MASTECH M266
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: M266N
Dara Meter, AC-A, 1000 A
13,99
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FINEST 115
Informata të shpejta
(0)
TrueRMS AC/DC Amper Dara, AC/DC-A, 1000 A, TRMS
104
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 323
Informata të shpejta
(0)
TrueRMS Amper Dara, AC-A, 400 A, +R, TRMS
138
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 434-II
Informata të shpejta
(0)
Analizator Kualitetit, Energjise, 3 Phase
5.520
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
JAN.UMG96RM-E
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 52.22.062
Analizator Trifazor i Fuqisë, TrueRMS, U/I/P/Q/S, Janitza UMG96RM-E
599
Më shumë
Dërgesa Falas
w
MRU OPTIMA7
Informata të shpejta
(0)
Analizësi i Efikasitetit të Gazit të Djegies, OPTIMA 7, 0², CO, CO², NO, NO², H²S, SO², MRU
Më shumë
ne Kerkese
CIR-M57020
Informata të shpejta
(0)
Analizues 3-Fazorë i Konsumit, WiFi, 63 A, Circutor WiBe M57020
351,32
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL LAN350
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MI 2016 ST
Analizues i Kabllove, Verifikuesi i Kabllove LAN
1.991,13
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE DSX-5000
Informata të shpejta
(0)
Analizues i Kabllove, Verifikuesi i Kabllove LAN, WiFi
11.874,13
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SMC PME-500-TR
Informata të shpejta
(0)
Analizues i Qarqeve të Dëmtuara te Tensionit te Mesem dhe te Larte, PME-500-TR, SMC
Më shumë
ne Kerkese
FLUKE 810
Informata të shpejta
(0)
Analizatori i Avancuar i Dridhjeve, 810, Fluke
10.341,33
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FIBERREFILL5
Informata të shpejta
(0)
Fiberpen, Shtoj
0,89
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.