Senzore

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
SHT20
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: SHT20
Sensor i Temperaturës dhe Lagështisë, IC, Digjital, -40 °C në 125 °C, 0 % në 100 %, DFN
7,57
Më shumë
Dërgesa Falas
w
EEH110
Informata të shpejta
(0)
Sensor i Temperaturës dhe Lagështisë, IC, Digjital, -40 °C në 125 °C, 0 % në 100 %
12,01
Më shumë
Dërgesa Falas
w
EEH210
Informata të shpejta
(0)
Sensor i Temperaturës dhe Lagështisë, IC, Digjital, -40 °C në 125 °C, 0 % në 100 %
12,01
Më shumë
Dërgesa Falas
w
H25K5A
Informata të shpejta
(0)
Senzor I Lagështisë, IC, 20 % në 90 %
3,08
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
P14-W
Informata të shpejta
(0)
Senzor I Lagështisë, IC, 0 % në 100 %
25,66
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HYT 939
Informata të shpejta
(0)
Senzor I Lagështisë, IC, 0 % në 100 %
45,71
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HIH-4000-004
Informata të shpejta
(0)
Senzor I Lagështisë, IC, 0 % në 100 %
33,48
Më shumë
Dërgesa Falas
w
LM335Z.
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LM335Z/NOPB ROHS
Senzor i Temperaturës, IC, Analog, -40 °C në 100 °C, TO-92
1,47
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
DS18B20U
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: DS18B20U+T&R
Senzor i Temperaturës, IC, Digjital, -55 °C në 125 °C, SMD-8
6,84
Më shumë
Dërgesa Falas
w
KTY81-122
Informata të shpejta
(0)
Senzor i Temperaturës, IC, Thermistor, -55 °C në 150 °C, TO-92
1,31
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LM35CZ-NSC
Informata të shpejta
(0)
Senzor i Temperaturës, IC, Analog, -40 °C në 110 °C, TO-92
4,48
Më shumë
Dërgesa Falas
w
MCP9700A-E/TO
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MCP9700A-E/TO
Senzor i Temperaturës, IC, Thermistor, -40 °C në 125 °C, TO-92
0,85
Më shumë
Dërgesa Falas
w
MCP9701-E/TO
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MCP9701-E/TO
Senzor i Temperaturës, IC, Thermistor, -40 °C në 125 °C, TO-92
0,74
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AD592ANZ
Informata të shpejta
(0)

Senzor preciz i temperaturës,

(-25 - 105)°C, ±1.5°C, TO-92.

7,62
Më shumë
Dërgesa Falas
w
LM35DZ-NSC
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LM35DZ-NSC
Senzor i Temperaturës, IC, Analog, 0 °C në 100 °C, TO-92
1,78
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.