Dioda

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 38
SA08-11EWA
Informata të shpejta
(0)

7 sementesh LED, 20mm, C.A, i kuq.

1,36
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BY8420-PHI
Informata të shpejta
(0)

24000V, 0.003A, 100ns, SOD-61.

0,71
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BYD33D-PHI
Informata të shpejta
(0)

200V, 1.3A, 250ns, DO-15.

0,14
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BY527.
Informata të shpejta
(0)

800V, 2A, 4us, SOD-57.

0,39
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BYT11/1000-ST
Informata të shpejta
(0)

1000V, 1A, 100ns, DO-15.

0,65
Më shumë
Dërgesa Falas
w
R2KN-SKN
Informata të shpejta
(0)

140V, 1A(100us), DO-15.

0,91
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DSEI 12-12
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: DSEI12-12A ROHS

1200V, 11A, 50ns, TO-220AC.

1,75
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DSEI 60-12A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: DSEI60-12A ROHS

1200V, 52A, 40ns, TO-247AD.

6,71
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BYW96E-PHI
Informata të shpejta
(0)

1000V, 3A, 300ns, SOD-64.

0,39
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BYT56M-TFK
Informata të shpejta
(0)

1000V, 3A, 100ns, SOD-64.

0,71
Më shumë
Dërgesa Falas
w
UF5408
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: UF5408

1000V, 3A, 75ns, DO-201.

0,52
Më shumë
Dërgesa Falas
w
R2M-SKN
Informata të shpejta
(0)

130V, 1A, DO-15.

1,39
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BA159.
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: BA159_AY_10001

1000V, 1A, 250ns, DO-41.

0,11
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DSA 2-12A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: DSA2-12A

1200V, 3.6A, 43mΩ, P600.

2,54
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BY584-PHI
Informata të shpejta
(0)

1800V, 0.085A, 200ns, SOD-61.

0,65
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.